Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Home > Boeken & ebooks > Ebooks
Kobo
Kobo eReader Touch:
  • Beste getest
  • Licht, klein, design
  • Super touchscreen
  • Eerste sociale eReading experience
  • Slechts € 99,-
De VU Boekhandel is een samenwerking aangegaan met het Canadese Kobo. De eReaders van Kobo zijn door de consumentenbond en door de toonaangevende tijdschriften WIRED Magazine en Computertotaal verkozen tot allerbeste. Met de zachte, geribbelde achterkant en reisvriendelijke afmetingen biedt de nieuwe Kobo de ultieme leeservaring. De Kobo eReader Touch kost €99,-.

De Kobo eReader Touch, verkrijgbaar in de kleuren wit, lila, blauw, zilver en zwart, is met 185 gram een echte lichtgewicht eReader. Dankzij het nieuwe touchscreen heeft de Kobo Touch genoeg aan maar ��n knop - de bediening is hierdoor bijzonder eenvoudig. Zo kunt u als lezer een zin markeren, een woord opzoeken, inzoomen, de letters vergroten, of snel binnen een boek of bibliotheek navigeren. Mede door de supersnelle paginaomslag is lezen op de Kobo vergelijkbaar met het lezen van een gewoon boek.

Reading Life maakt de Kobo eReader uniek. Het is de eerste sociale eReading experience ter wereld. Reading Life biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld passages, citaten en ervaringen te delen met vrienden in de vorm van een boekenclub of via Facebook en Twitter. Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe lang het duurt om een boek te lezen? Of hoeveel boeken u uit uw bibliotheek gelezen heeft? De leesstatistieken geven het aan; een leuke manier om meer over uw leesgewoonten te weten te komen. In onze winkel in het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit kunt u kennismaken met deze design eReader.

e-reading
De VU Boekhandel heeft voor E-reading gekozen voor samenwerking met Kobo. Kobo staat garant voor de beste ervaring in E-reading en de grootste keus in assortiment.

Kobo heeft een enorme collectie van meer dan 2,5 miljoen eBooks. Lees de nieuwste bestsellers, de 50 meest populaire boeken van de dag, bekroonde boeken, en nog veel meer. Omdat Kobo de twee meest populaire eBook-formaten ondersteunt (ePub en PDF), kunt u de Kobo eReader en gratis Kobo-Apps gebruiken om compatibele boeken uit andere bibliotheken of van andere leveranciers te lezen. De meeste eBooks van online boekwinkels en bibliotheken zijn beschermd met behulp van Digital Rights Management (DRM). Hierdoor wordt ongeoorloofd kopi�ren en verspreiden tegengegaan. De Kobo eReader ondersteunt een van de meest bekende DRM-soorten - Mobile Technology van Adobe Reader�. U kunt uw Kobo eReader gebruiken om alle ePub- of PDF-boeken die met deze technologie zijn beschermd te lezen.

Lezen moet makkelijk zijn, ongeacht waar u zich bevindt of hoe u wilt lezen. Om dit mogelijk te maken, biedt Kobo lees-Apps aan voor een groot aantal populaire computers, tablets en smartphones. Lees op uw speciale Kobo eReader of maak gebruik van onze gratis Apps voor uw favoriete apparaat!

Kobo geeft u keuzevrijheid. Want met Kobo kunt u dezelfde boeken op meerdere apparaten lezen. Gebruik de Kobo eReader of de gratis eReading-Apps voor computer, smartphone of tablet. En het mooiste van alles is dat u niet hoeft te kiezen. U kunt al deze apparaten gebruiken en wisselen wanneer u dat uitkomt. Kobo onthoudt welke boeken u in de Kobo Shop hebt aangeschaft en waar u in elk boek bent gebleven. U kunt bijvoorbeeld beginnen met lezen op uw Kobo eReader en verder gaan waar u gebleven was op uw iPhone. Uw boeken en uw paginamarkeringen wisselen met u mee. Zo vergeet u nooit uw boek en weet u altijd waar u gebleven was.

Desktops en laptops: Tablets: Smartphones: eReaders: Overige:
  • Apple iPod Touch