Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
De VU Boekhandel is een samenwerking aangegaan met Tolino. De eReaders van Tolino zijn door de consumentenbond en door de toonaangevende tijdschriften WIRED Magazine en Computertotaal verkozen tot allerbeste eReaders op de markt.

Met een e-reader van Tolino heeft u al uw boeken binnen handbereik! Met een vrijwel onbeperkt geheugen er oneindig veel ebooks op uw tolino. Een Tolino is extreem licht. U neemt hem makkelijk overal mee naar toe en u merkt niet dat u leest. Ook na vele uren met een Tolino in uw hand. Het E-Ink® Pearl-beeldscherm leest als een papieren boek en het touchscreen maakt hem eenvoudig in gebruik. Het scherm weerspiegelt niet, zodat u ook in de zon van uw ebooks kunt genieten. Bovendien heeft elke Tolino een traploos in te stellen verlichting om ook in het donker of bij weinig licht te kunnen lezen.
De batterij van de tolino shine gaat tot 10 weken* mee. Dat maakt deze ereader tot uw ideale reisgenoot - voor korte én lange vakanties. De tolino shine is verkrijgbaar via de webshop en bij de VU Boekhandel.
*Bij een gemiddeld gebruik van 30 minuten per dag, zonder WiFi-verbinding

Bijzonderheden t.o.v andere e-readers:
Open systeem
Ondersteunde formaten: EPUB, PDF en TXT (met en zonder Adobe DRM)
Directe toegang tot de cloud